Magic News

La 70 de ani, Richard Gere va fi tată a treia oară - “Nu îţi poţi dori mai mult decât atât”

Actorul american Richard Gere va deveni din nou tată, soţia lui, Alejandra Silva, în vârstă de 36 de ani, fiind însărcinata cu al doilea copil.

Cei doi s-au căsatorit în 2018 la New York, iar anul acesta, în luna februarie, Alejandra a adus pe lume un băieţel. Acum, ea este însărcinată în 3 luni, iar bebeluşul va veni pe lume în primăvara anului viitor.

Atât Richard Gere, cât şi Alexandra sunt la al treilea copil. Alejandra, o femeie de afaceri din Spania, este mama lui Albert, în vârstă de 9 ani, născut în timpul căsătoriei cu magnatul Govind Friedland.

Actorul mai are un fiu, Homer James Jigme, născut în urmă cu 20 de ani de actriţa Carey Lowell, cu care Gere a fost căsătorit timp de 18 ani.

Atât Richard Gere, cât şi Alejandra s-au declarat recunoscători pentru povestea de iubire pe care o trăiesc în prezent.

 “Am găsit viaţa liniştită şi fericită pe care am căutat-o mereu”, a declarat actorul într-un interviu, descriindu-se drept “omul cel mai norocos din lume”.

“Cum aş putea să nu fiu? Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, inteligentă, sensibilă, angajată să-i ajute pe oameni, care este distractivă, răbdătoare, care ştie să ierte, care este un mare bucătar - face cele mai bune salate din lume! Alejandra meditează, este vegetariană, o mamă grozavă, are atingerea unui înger... şi este si din Spania: ţara regilor și a reginelor, a lui Cervantes şi a lui Buñuel ... Nu îţi poţi dori mai mult decât atât.", a continuat el.

“Richard este eroul din viaţa mea. Eram un pic pierdută, departe de lumină, şi când l-am întâlnit viaţa mea a capătat un sens. Am avut impresia că cineva mi-a întins o mână şi mi-a arătat drumul drept.”, a spus şi Alejandra.