Magic News

Horia Brenciu ne-a oferit detalii inedite din culisele “Vocea României”. Ce a spus despre Tudor Chirilă

“Vocea României” programează în această seară ultima audiţie pe nevăzute. “Ne întoarcem cu sufletele, cu ochi. Vor urma momente pe care le vom crea alături de elevii noştri.”, a spus Horia Brenciu în direct la Magic FM.

Horia are doi câştigători la “Vocea României” până acum, iar în live-urile din luna decembrie fiecare antrenor va avea câte trei concurenţi.

“De săptămâna viitoare încep lacrimile. Din 15 concurenţi eliminăm cel puţin 10. Fiecare echipă are câte două voci extraordinare. Avem voci foarte puternice, formidabile.”

Horia Brenciu a vorbit şi despre colegii lui, Tudor Chirilă, Irina Rimes şi Smiley, dezvăluind cum se înţelege cu ei. “La început, Tudor Chirlă m-a privit şi m-a primit cu înţepături. Dar pe parcurs, Tudor şi-a dat seama că Brenciu a câştigat de două orui şi trebuie să fie atent la un astfel de adversar.

“Irina a fost o surpriză foarte mare pentru mine. Deşi este liniştită şi zâmbitoare, acolo se ascunde o furnicuţă care tot timpul trăbăluieşte, iar Smiley a crescut foarte mult. Acum este Casanova plus.”, a completat Brenciu.