Magic News

Harry şi Meghan au vorbit cu sinceritate despre viaţa lor cu bune şi rele. Ce spun despre stabilirea în Africa

După turneul regal în Africa, Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt în centrul atenţiei, cei doi fiind protagoniştii documentarului “Harry & Meghan: An African Journey”.

Ducii de Sussex au vorbit cu multă sinceritate despre vieţile lor în interviul pe care l-au acordat jurnalistului Tom Bradby pentru  ITV News. Ei au spus cu ce probleme se confruntă, dar şi cum ar vrea să îi perceapă oamenii.

„Sper ca oamenii să ne vadă ca pe un cuplu care este îndrăgostit. Nu mă consider în fiecare dimineață în care mă trezesc altceva decât am fost dintotdeauna. Sunt Meghan și sunt căsătorită cu acest bărbat incredibil și este doar o parte a poveştii noastre de dragoste.”, a spus Meghan.

Ducesa de Sussex i-a declarat încă o dată lui Harry cât de mult îl iubeşte, ea reluând o frază dintr-un discurs emoţionant:

„Sunt aici pentru tine în calitate de mamă, soție, femeie, femeie de culoare și soră. Dar atunci când aleg să adaug și aceste cuvinte, o fac în ultimul moment.. este în regulă așa.”

Meghan a atins şi un subiect sensibil, care revine de foarte mule ori în discuţie şi anume faptul că este o femeie de cuoare.

„Pentru că așa este, pentru că fac parte din această familie, așa mă identific, cu oameni și relația dintre ei. Acum sunt mamă, soție, dar și femeie de culoare, lucru care este tot mai mult adus în prim-plan.”

Deoarece presiunea asupra cuplului este mare, Harry şi Meghan întrebaţi dacă ar vrea să se mute în Africa.

„Nu știu unde anume am putea locui în Africa pentru moment”, a mărturisit Harry. „Am vizitat Cape Town și da, ar fi un loc minunat pentru a ne stabili.”

“Dar, ținând cont de toate cele întâmplate în zonă, nu văd cum am putea noi să facem o diferență atât de mare pe cât ne-am dori, ignorând totodată dificultățile și prejudecățile.”

Chiar daca nu îşi va schimba reşedinţa, cuplul regal va face o prioritate din a sprijini continetul african.

„Pentru tot restul vieții noastre, în special în ceea ce privește munca noastră, ne vom concentra eforturile în Africa”.