Magic News

Faceţi cunoştinţă cu noua Catwoman!

Actriţa americană Zoe Kravitz a fost aleasă pentru a juca rolul Catwoman în noul film “Batman”, care îl va avea în rolul principal pe Robert Pattinson, a dezvăluit un reprezentant Warner Bros.

Zoe o va întruchipa pe super-eroina al cărei nume este Selina Kyle, prezentată de DC Comics atât ca adversară cât şi ca parteneră de flirt a lui Batman.

Înaintea lui Zoe, în rolul Catwman au mai apărut actriţele Michelle Pfeiffer, Halle Berry şi Anne Hathaway. Prestaţia lui Zoe în acest rol va putea fi urmărită abia în 2021, anul în care va fi lansat filmul “Batman”.

Zoe Kravitz este fiica artistului Lenny Kravitz, actriţa jucând în ultima perioada în unul dintre cele mai apreciate seriale HBO, “Big Little Lies”.

În animaţia "The Lego Batman Movie", Zoë Kravitz şi-a împrumutat deja vocea personajului "Catwoman".

Zoe Kravitz figurează şi pe afişul trilogiei post-apocaliptice "Divergent", alături de Shailene Woodley, pe care o regăsim şi în "Big Little Lies".

Anunţul noii Catwoman vine în plin succes comercial al superproducţiei "Joker", dedicată rivalului de moarte al lui Batman din Gotham City, care domină de două săptămâni box office-ul nord-american.

Robert Pattinson, starul din "Twilight", a fost anunţat în rolul lui Batman, pe numele real Bruce Wayne, mai devreme în acest an.