Magic News

Prinţul William şi Kate Middleton, turneu regal în Pakistan. Omagiul pe care Ducesa de Cambridge i l-a adus Prinţesei Diana

Prinţul William şi Kate Middleton şi-au început turneul regal de 5 zile în Pakistan, un voiaj în care Ducii de Cambridge nu si-au luat copiii din motive de securitate.

În plus, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte ar fi trebuit să lipsească de la şcoală.

Kate Middleton a coborât din avion la Islamabad îmbrăcată într-o ţinută de inspiraţiw tradiţională de culoare bleu, compusă dintr-o cămaşă lungă şi o pereche de pantaloni, o ţinută semnată de Catherine Walker, unul dintre designerii săi preferaţi.

Outfit-ul a amintit de cel purtat în 1996 de Prinţesa Diana în timpul vizitei sale în Pakistan, ţară pe care Printesa Inimilor a vizitat-o de multe ori. Diana se îndrăgostise la Londra de Hasnat Khan, un medic de origine pakistaneză, motiv pentru a-i vizita ţara şi a cunoaşte obiceiurile de aici.

Cu siguranţă, pe parcursul acestui turneu regal, Kate va afişa şi alte ţinute inpspirate de mama Prinţului William.

Susan Kelley, creatoarea blog-ului WhatKateWore.com, a declarat pentru revista People că Ducesa de Cambridge va avea cu siguranţă mai multe ţinute în tonuri de verde, pentru că Diana a purtat verde în urmă cu 30 de ani când a vizitat Pakistanul şi pentru că verdele se regăseşte pe drapelul ţării. În plus, în ţinutele lui Kate vom putea vedea mai mult ca sigur iasomia, floarea naţională a Pakistanului.