Magic News

Elton John face dezvăluiri inedite despre Michael Jackson - “Era doar cel mai adorabil copil. Dar, la un moment dat…”

Elton John urmează să îşi lanseze săptămâna aceasta cartea de memorii “ME”, în care face o serie de dezvăluiri despre unii dintre cei mai importanţi oameni cu care a interacţionat de-a lungul vieţii.

Pe lângă Regina Elisabeta a II-a sau Prinţesa Diana, artistul britanic în vârstă de 72 de ani povesteşte despre Michael Jackson, pe care l-a cunoscut încă de când acesta era un copil. De-a lungul anilor i-a legat o prietenie profundă, însă Elton John s-a îngrijorat în momentul în care Michael a început să se îndepărteze de lume.

„L-am cunoscut pe Michael când avea 13 sau 14 ani … Era doar cel mai adorabil copil pe care ți-l puteai imagina. Dar, la un moment dat, în anii care au urmat, a început să se îndepărteze de lume și să se îndepărteze de realitate așa cum a făcut Elvis Presley”.

Elton a văzut cum starea lui Michael s-a degradat tot mai mult, Megastarul având clar probleme psihice, în opinia lui Elton John.

Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui și Dumnezeu știe ce medicamente pe bază de rețetă a luat, dar de fiecare dată când l-am văzut în ultimii ani din viață, am plecat gândindu-mă că bietul om și-a pierdut total mințile... Nu vreau să spun asta în mod clar. Era într-adevăr bolnav psihic”.

Cântăreţul a amintit de o petrecere la care l-a invitat pe Michael, iar acesta se plimba pierdut prin casa lui, după care l-a găsit jucându-se cu fiul menajerei.

Michael Jackson a murit în 2009 din cauza unui stop cardiac provocat de o supradoză cu un anestezic foarte puternic, administrat chiar de medicul lui personal, Conrad Murray.