Magic News

Angelina Jolie s-a întors pe covorul roşu pentru “Maleficient 2”. Actriţa a venit împreună cu 5 dintre copii

Angelina Jolie a strălucit pe covorul roşu la avanpremiera filmului “Maleficient 2: Mistress of Evil”, unde a avenit însoţită de cinci dintre cei şase copii ai ei.

Filmul Disney în care Angelina joacă alături de Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer apare la cinci ani distanţă de primul “Maleficient” şi promite a fi o continuare care merită urmarită.  

Purtând o rochie neagră Atelier Versace, pe un umăr, şi accesorizată cu o broşă Cartier în formă de scorpion, Angelina a arătat minunat şi a zâmbit fericită în mijlocul celor cinci copii, Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Siloh (13 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (11 ani).

Singurul absent a fost Maddox, în vârstă de18 ani, care a început să studieze Biochimia la prestigioasa Universitate Yonsei din Coreea de Sud.

Angelina a atras toate privirile datorită companiei ei, însă nici celelalte actriţe nu au trecut neobservate, Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer încântând cu prezenţa lor.

De asemenea, la avanpremieră a fost prezentă şi Bebe Rexha, cea care a compus melodia “You can’t Stop the Girl”, de pe coloana sonoră a filmului.

Fot: Gettyimages.com