Magic News

Cum arată gemenii lui Beyonce

Beyonce le-a dezvăluit fanilor câteva imagini adorabile cu gemenii săi, Rumi şi Sir Carter, artista fiind extrem de mândră de familia ei.

Artista a postat un clip video realizat în Africa, acolo unde ea a fost însoţită de gemeni, dar şi de Jay-Z, soţul ei, şi de Blue Ivy, fiica lor cea mare.

Beyonce nu i-a expus foarte mult pe Sir şi Rumi, preferând să apară mai mult în compania lui Blue Ivy, care o însoţeşte la multe evenimente mondene.

Rumi şi Sir au venit pe lume în vara anului 2017 după o sarcină dificilă, despre care artista a povestit în revista Vogue. Vedeta americană a dezvăluit ca in timpul sarcinii a ajuns la 99 de kilograme, iar sănătatea ei şi a copiilor era în pericol. Din acest motiv, medicii au apelat la cezariana de urgenţă. După acest moment delicat, Beyonce şi-a văzut împlinit visul de a avea o familie cu mai mulţi copii. Înainte de a deveni mama din nou, artista a trecut printr-o perioadă dificilă în căsnicia cu Jay-Z, care i-a fost infidel.

Cu o sinceritate dezarmantă, acesta a mărturisit că cel mai dificil lucru este să priveşti suferinţa de pe faţa cuiva şi să faci faţă acestui moment. “Știi, majoritatea oamenilor pleacă și rata de divorț e undeva la 50% pentru că oamenii nu se pot vedea pe ei înșiși. Cel mei greu lucru e să vezi pe fața cuiva durerea pe care ai cauzat-o și apoi să trebuiască să ajungi la un acord cu tine.”

Vezi AICI imaginile