Magic News

Celine Dion - “Sunt îndrăgostită!”

Invitată în emisiunea “Entertainment Tonight”, Celine Dion a făcut câteva declaraţii despre viaţa sa amoroasă.

Viaţa ei s-a schimbat definitiv în 2016 când şi-a pierdut soţul, Rene Angelil murind din cauza cancerului. Artista a rămas să îşi crească singură cei trei copii, Rene-Charles, în vârstă de 18 ani, şi gemenii Nelson si Eddy, de 8 ani.

Şi-a continuat cariera muzicală, şi-a reinventat stilul vestimentar, devenind o prezenţă constantă la Marile Săptămâni ale Modei. Alături de ea s-a aflat în această perioadă Pepe Munoz, dansatorul spaniol despre care s-a spus că ar fi iubitul ei. De curând, Pepe şi-a confirmat relaţia cu un bărbat, pentru Celine nefiind decât un prieten foarte bun.

La 51 de ani, Celine este pregătită să lanseze un nou album, “Courage” urmând să să ascultat din 15 noiembrie, potrivit Paris Match. “Albumul, turneul reprezintă noua mea viaţă…”

Artista a confirmat că este în continuare o femeie singură, în ciuda zvonurilor despre relaţia cu Pepe Munoz. Pe cei doi îi leagă doar o prietenie puternică. “Ne-am întâlnit şi ne-am apropiat ca prieteni. Râdem tot timpul, suntem ca nişte copii. După aceea a devenit stilistul, prietenul, dansatorul, ilustratorul meu, iar acum face parte din cele două producţii.”

Cât despre soţul ei, Celine a mărturisit că este tot timpul cu ea. “De aceea, am curaj. De aceea sunt puternică şi cu timpul prind şi mai multă forţă.”

Iar artista a continuat: “Sunt îndrăgostită! Sunt îndrăgostită de viaţa mea, de copiii mei, de munca mea.”

Cât despre o nouă relaţie, Celine spune că este un capitol încheiat, însă nu exclude complet ideea de a avea un nou partener de viaţă. “Evoluezi şi deodată întâlneşti un prieten şi de aici iese ceva.” Artista a promis că ne va ţine la curent.