Magic News

Demi Moore a pozat dezbrăcată la 56 de ani

Demi Moore este starul ediţiei de octombrie a revistei “Harper Bazaar”, pe a cărei copertă actriţa în vârstă de 56 de ani apare dezbrăcată.

Imediat fanii ei şi-au amintit de celebra fotografie realizată de Demi în urmă cu aproape 30 de ani penru revista Vanity Fair când, însărcinată fiind cu cea de-a doua fiică, a pozat fără haine.

De data aceasta, actriţa este în centrul atenţiei pentru că doar peste câteva zile urmează să-şi lanseze autobiografia intitulată “Inside Out”, în care vorbeşte despre copilăria plină de traume, statutul de sex-simbol, relaţiile amoroase, curele de dezintoxicare.

După ce a fost căsătorită cu Bruce Willis între 1988 şi 2000, împreună cu care are trei fete, în 2005, actriţa s-a măritat cu Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tânăr decât ea. Cuplul a divorţat în 2011 după numeroase zvonuri legate de infidelitatea actorului.

Demi a dezvăluit acum că în timpul căsătoriei cu Ashton a pierdut o sarcină în luna a şasea, fiind vorba despre o fetiţă pe care urma să o cheme Chaplin Ray. Cuplul a părut să fie mai puternic după această încercare, dorind să aibă în continuare copii, însă Demi consuma din ce în ce mai mult alcool şi medicamente.