Magic News

Văduva lui Chester Bennington s-a logodit la 2 ani după ce solistul Linkin Park s-a sinucis

Talinda Bennington, văduva lui Chester Bennington, solistul Linkin Park care s-a sinucis în urmă cu 2 ani, şi-a anunţat logodna.

Femeia în vârstă de 42 de ani de ani a acceptat cererea în căsătorie a lui Michael F., un pompier din Los Angeles şi a scris un mesaj emoţionant cu acest prilej.

„Dragi prieteni, sunt foarte fericită să anunţ logodna cu îngerul meu de pe pământ, Michael F. Sunt aici să vă spun că puteţi găsi iubire după tragedie. Că moartea unui suflet pereche nu înseamnă moartea ta. Rude, familie, fraţi din Linkin Park, primiţi-l în familie cu braţele deschise. Voi continua să îl onorez pe Chester şi să îmi continuu misiunea vieţii, aceea de a mă asigura că moartea lui nu a fost în zadar. Tuturor celor care au pierdut pe cineva drag care a ales să se sinucidă, puteţi fi fericiţi din nou. Aveţi loc în sufletul vostru pentru durere, bucurie, tristeţe, fericire şi iubite. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul şi iubirea pe care mi le-aţi oferit necondiţionat“, a transmis Talinda.

Talinda şi Chester au fost căsătoriţi 11 ani şi au avut împreuna 3 copii Tyler (13 ani) şi gemenii Lilly şi Lila (opt ani). Din relaţii anterioare, Chester a mai avut alţi trei copii: Jaime (23 de ani), Isaiah (21 de ani) şi Draven (17 ani).

Solistul Linkin Park s-a sinucis spânzurându-se pe 20 iulie, ziua în care bunul lui prieten, Chris Cornell ar fi împlinit 53 de ani. Acesta se sinucisese cu două luni înainte, cei doi suferind de depresie şi confruntându-se cu abuzul de droguri şi alcool.

Dupa moartea soţului ei, Talinda s-a implicat într-o campanie pentru sănătatea mentală, crezul său fiind acela că nimeni nu este singur şi poate fi ajutat.