Magic News

Oprah va pleca într-un turneu pentru a promova un stil de viaţă sănătos

Celebra prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pleca la începutul anului 2020 într-un turneu pentru a promova starea de bine şi un stil de viaţă sănătos.

Turneul “Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus” va începe în luna ianuarie în Florida şi se va încheia în luna martie la Denver, Oprah oprindu-se în cele trei luni în Los Angeles, San Francisco, Atlanta, Dallas, Charlotte, New York.

La fiecare oprire într-unul dintre aceste oraşe, Oprah va avea un invitat celebru, care va milita, de asemenea, pentru un stil de viaţă sănătos.

“Ceea ce ştiu cu certitudine este că ne putem uni cu toţii pentru a sprijini un mod mai sănătos şi mai abundent de viaţă, concentrat pe ceea ce ne face să ne simţim energici, conectaţi şi puternici. În timp ce călătoresc prin ţară, sper că îi voi motiva pe alţii să facă din 2020 un an al transformării şi al triumfului", a declarat Winfrey.

Vedeta colaborează cu cei de la WW(Weight Watchers Reimagined), o companie care oferă diferite produse şi servicii pentru a susţine un stil de viaţă sănătos.