Magic News

Prinţesa Charlotte începe şcoala

În vârstă de 4 ani, Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, va începe şcoala în luna septembrie, urmând să frecventeze Thomas's Battersea, aceeaşi şcoală la care merge şi George, fratele său.

Pe 5 septembrie, Charlotte va fi însoţită de părinţii săi, Ducele şi Ducesa de Cambridge, şi de fratele său, care îsi continuă studiile la Thomas’s Battersea.

Este vorba despre o şcoală din sudul Londrei unde copiii învaţă că bunătatea este la fel de importantă precum succesul academic şi unde micuţii studiază artă, balet, dramă, TIC, limba franceză, muzică şi educaţie fizică. Conducerea şcolii Thomas’s Battersea crede c㔑lauda este cel mai bun stimulant” pentru micuţi.

Taxa şcolară la aceasta instituţie este de 23.000 de mii de lire pe an. Cu doi copii la şcoala, Ducii de Cambridge vor plăti aproape 50.000 de lire pe an.

Charlotte aşteaptă cu nerăbdare începere şcolii, mai ales că îl va avea alături pe George, fratele său mai mare.

Printul George a început şcoala în septembrie 2017 şi a fost condus doar de tatăl său, Prinţul William, în prima zi de şcoală. Ducesa de Cambridge era însărcinată atunci cu Prinţul Louis şi nu a putut fi prezentă deoarece nu se simţea prea bine.

Foto: Gettyimages.com