Magic News

Flash mob în Times Square pentru susţinerea Prinţului George

Ironizat recent din cauza pasiunii sale pentru dans, Prinţul George a fost susţinut printr-un flash mob impresionant organizat la New York.

Prinţul George, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge, urmează cursurile prestigioasei şcoli Thomas Battersea, acolo unde învaţă informatica, limba franceză, dar ia cursuri şi de muzică şi dans.

Printul William a dezvăluit că fiului său îi place baletul, informaţie care a făcut-o pe prezentatoarea Lara Spencer de la emisiunea “Good Morning America” să fie extrem de ironică.

“Prinţul William spune că Printul George adoră baletul. Am veşti pentru Prinţul William… Să vedem cât timp va dura asta!”, a spus ea pe un ton ironic, atrăgând un val de reacţii.

Printre vocile care au taxat-o se află şi coregraful Brian Friedman, care a colaborat cu Britney Spears. “Ea spune lumii că este normal să îi ironizezi pe băieţi pentru că dansează, lucru cu adevărat trist. Gândiţi-vă la tinerii care au văzut asta şi care ar putea abandona această pasiune din cauza greşelii ei. Sunt furios.”

Pentru a-l susţine pe Prinţul George şi pe toţi băieţii care dansează un flash mob impresionant a fost organizat la New York, în Times Square. La iniţiativa dansatorului Alex D. Wong, 300 de dansatori s-au strâns în celebra piaţă, acolo unde se află studiourile Good Morning America, în timp ce numeroşi oameni au asistat la flash mob purtând pancarte pe care scria “Boys danse too” (Şi băieţii dansează).

“Sper ca noua generaţie de băieţi nu va fi nevoită să facă faţă acestui tip de intimidare pe care multi dintre noi am trăit-o”, a spus Wong.

Prezentatoarea Laura Spencer şi-a cerut scuze, spunând că remarca făcută la adresa Prinţului George a fost stupidă şi insensiblă.