Magic News

Eddie Money, interpretul hit-ului “Take Me Home Tonight”, are cancer în fază terminală

Legendarul rocker american Eddie Money, interpretul unor hit-uri precum „Take Me Home Tonight“ şi „Two Tickets to Paradise“, a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală.

În vârstă de 70 de ani, Money a devăluit într-un teaser pentru reality show-ul “Real Money” că are cancer la esofag în stadiul 4, iar boala s-a răspândit deja la ficat.

Cântăreţul a aflat cumplita veste în toamna anului trecut, după un control de rutină, iar acum a făcut public totul, mărturisind că se bucură de fiecare zi.

„Am ales să nu-mi ascund boala, vreau să fiu sincer cu toată lumea. Vreau să se ştie că medicina a evoluat şi nu toţi oamenii care au cancer sunt condamnaţi la moarte. Voi mai trăi mult? Nu ştiu, este în mâinile lui Dumnezeu această decizie. Însă un lucru ştiu sigur, mă bucur de fiecare zi pe care o primesc. Fiecare zi pe acest pământ e o zi bună“, a spus cântăreţul.

Celebru în anii 70-80, Eddie Money are o carieră de patru decenii, perioadă în care a lansat melodii precum „Two Tickets to Paradise“, „Take Me Home Tonight“, „Baby Hold On“, „Maybe I'm a Fool“, „Think I'm in Love“ şi „The Love in Your Eyes“.