Magic News

Bere Gratis, pe scena ONE! Festival în seara Magic Sunsets. Cu ce melodii a intrat trupa în heavy-rotation la radio şi TV în cei 20 de ani

Bere Gratis, una dintre cele mai iubite trupe româneşti, vine la ONE! Festival, în ultima seară Magic Sunsets şi va crea o atmosferă de neuitat în Piaţa Ovidiu din Constanţa.

Bere Gratis a aniversat anul trecut 20 de ani de carieră, o adevărată piatră de hotar în călătoria lor muzicală. După 20 de ani, Bere Gratis are aceeaşi dorinţă: să ajungă, prin muzica lor, la inimile oamenilor.

Trupa a fost creată în 1998 de Mihai 'Miță' Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) şi Marius Dobre (chitară), iar la sugestia unui prieten a primit numele Bere Gratis, pentru ca publicul să fie atras la concerte pentru că se dădea… bere gratis.

După 20 de ani, oamenii vin la concertele Bere Gratis pentru muzica de calitate, declaraţiile de dragoste şi versurile sensibile despre iubire sau prietenie. De-a lungul anilor, Bere Gratis a colaborat cu Giulia, Sore, Elena Gheorghe, Paula Seling.

În cei 20 de ani, multe dintre melodiile Bere Gratis au fost difuzate la posturile de radio şi televiziune în heavy-rotation, iar trupa a devenit una dintre cele mai apreciate formaţii pop-rock din România.

 

"Cea mai frumoasă fată", piesă de pe albumul de debut “Bere Gratis”

 

"Ce mişto"

 

"La tine aş vrea să vin", cântec care s-a menținut câteva săptămâni în primele 10 locuri ale Romanian Top 100.

 

"Noapte caldă" feat. Sore

 

"Pas în doi" – Melodie care a obţinut premiul pentru "Cel mai bun cântec pop-rock" al anului 2009

 

"Stai pe acelaşi drum", desemnat "Cel mai bun cântec pop-rock" al anului 2010.

 

"Două inimi", single lansat împreua cu Giulia în 2013