Magic News

Olivia Newton-John suferă de cancer în fază terminală - “Fiecare zi este un dar”

Legendara actriţă şi cântăreaţă australiană Olivia Newton-John a dezvăluit că suferă de cancer în fază terminală şi nu ştie cât mai are de trăit.

Este a treia oară când actriţa din “Grase” a fost diagnosticată cu cancer, însă, de data aceasta, boala a ajuns în stadiul 4 de metastază, iar celulele canceroase s-au răspândit în alte părţi ale corpului.

“Când ţi se spune că ai cancer în fază terminală, este posibil să mai ai doar şase luni de trăit. Asta spun statisticile, dar eu nu vreau să ştiu. Este devastator", a mărturisit actriţa în emisiunea 60 Minutes, care a mai declarat că pentru ea “fiecare zi este un dar”.

Actorul Hugh Jackman a reacţionat imediat la trista veste şi, în timpul concertului de la Sydney din cadrul turneului "The Man, The Music, The Show" a sunat-o pe Olivia.

"Bună Olivia, sunt Hugh, alături de 15.000 dintre prietenii şi rudele tale apropiate. Vreau să-ţi spun că eşti ce mai extraordinară persoană, o mamă incredibilă şi cea mai bună cântăreaţă, ambasadoare şi dansatoare. Pur şi simplu te iubim", i-a transmis actorul.

"Vai Hugh, eşti atât de dulce şi de amabil. M-ai făcut să plâng", i-a răspuns actriţa într-un comentariu pe Instagram. 

Actriţa rămâne optimistă în ciuda acestui diagnostic şi este recunoscătoare pentru privilegiile pe care le-a avut. “Am avut una dintre cele mai frumoase vieţi, oportunităţi, persoane minunate în jurul meu. Mulţi oameni trec prin ce trec eu fără sprijinul şi mijloacele de a face faţă acestei situaţii.”

Este a treia oară când Olivia are cancer, în 1992 fiind diagnosticată cu cancer de sân, iar 2013 la umăr.