Magic News

VIDEO - MANDINGA a cântat în premieră la Magic Sunsets cel mai nou single, “Niña Sincera”

MANDINGA a deschis cel de-al doilea weekend ONE! Festival şi a cântat în seara Magic Sunsets.

A fost o atmosferă fierbinte în Piaţa Ovidiu din Constanţa unde trupa a cântat hit-urile sale cunoscute, iar spectatorii au dansat pe ritmuri latino.

Barbara Isasi, frumoasa solistă a trupei, a fost extrem de încântată să se afle în faţa unui astfel de public. În culise, ea a dezvăluit că va mai rămâne în România, având şi un motiv extrem de puternic: iubitul ei este român.

Concertul MANDINGA a oferit şi un moment special, formaţia alegând ONE! Festival pentru a cânta în premieră cel mai nou single, “Niña Sincera”, care urmează să fie lansat la sfârşitul lunii august.

„Un moment magic va fi în seara asta. Pe la finalul concertului vom cânta noul nostru single pe care o să îl lansăm la finalul lunii. Se numește «Niña Sincera» și până acum nu l-am cântat niciodată pe o scenă”, au spus membrii trupei. 

Seara a continuat cu concertul electrizant oferit de Loredana, care a interpretat hit-uri mai vechi, dar şi single-ul nou lansat alături de Şatra B.E.N.Z, “Ce ne pasă nouă”.

ONE! Festival continuă

ONE!, cel mai mare festival al muzicii româneşti continuă şi weekend-ul acesta cu noi concerte. Vineri, 9 august, la Magic Sunsets, vin Direcţia 5 şi Proconsul, două dintre cele mai iubite trupe româneşti.