Magic News

Show latino la ONE! Festival cu Mandinga - VIDEO

Cunoscută pentru că îmbină stiluri muzicale din România, Cuba si Spania, Mandinga a cântat vineri seara la ONE! Festival.

Trupa a lansat de-a lungul timpului piese cu influenţe pop, salsa, jazz latin, merengue şi latino cumbia, iar pe cele mai cunoscute dintre ele le-am ascultat vineri seara la Magic Sunsets, unde trupa a susţinut un show electrizant, plin de adrenalină.

Cei prezenţi în Piaţa Ovidiu au început fiesta de la prima melodie şi au ţinut-o aşa pe tot parcursul concertului. Îmbrăcată într-o într-o bluză neagră, pantaloni scurţi, ţinută accesorizată cu o pereche de cizme galbene peste genunchi, Barbara Isasi, frumoasa solistă a trupei Mandinga, a făcut senzaţie pe scenă şi a primit multe aplauze.

A fost o explozie de energie şi de voie bună, Mandinga cântând unele dintre cele mai cunoscute hit-uri, cu care a cucerit topurile, dar şi următorul single, care va fi lansat la sfârşitul lunii august, “Niña Sincera”.

Al doilea weekend ONE! Festival continuă sâmbătă cu Kiss Energy şi duminică cu Rock Nights.

Cum arată programul pentru al doilea weekend ONE! Festival:

  • vineri, 2 august - Magic Sunsets cu Mandinga și Loredana Groza
  • sâmbătă, 3 august - Kiss Energy cu Liviu Teodorescu, Fly Project, Mario Fresh, Vanotek, Smiley și Carla’s Dreams
  • duminică, 4 august - Rock Nights cu Timpuri Noi, VAMA și Cargo

Concertele sunt transmise live pe Facebook și pe posturile Kiss TV, Magic TV, Rock TV.

Accesul la concerte este gratuit! O mare de oameni - o singură inimă, care bate pe același beat. ONE! - cel mai mare festival al muzicii românești!

Detalii despre program si artisti, gasesti pe https://onefestival.ro/

 

FOTO: IOANA EPURE