Magic News

Mandinga aduce ritmurile latino la ONE! Festival în seara Magic Sunsets. Hit-uri celebre lansate de trupă

Caliente! Aşa se anunţă seara de vineri la ONE! Festival, când pe scena din Piaţa Ovidiu din Constanţa vor cânta Loredana şi Mandinga.

Cunoscută pentru că îmbină stiluri muzicale din România, Cuba si Spania, Mandinga a lansat de-a lungul timpului piese cu influenţe pop, salsa, jazz latin, merengue şi latino cumbia, iar pe cele mai cunoscute dintre ele le vom asculta la ONE! Festival.  

Mandinga ne încântă cu hit-urile sale din anul 2002, trupa trecând prin mai multe transformări, însă stilul a rămas acelaşi, iar fanii din ce în ce mai mulţi.

Trupa este apreciată pentru show-urile sale live, dansurile şi explozia de energia, iar printre cele mai cunoscute hit-uri ale sale sunt:  „Zaleilah”, cu care s-au calificat în finala Eurovision 2012 de la Baku, “Papi Chulo”, care are peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube, “Bling” (feat. Muneer) şi “Hello” (feat. Fly Project).

În 2013 Mandinga a cucerit topurile muzicale cu hitul “Cinema”, lansat în colaborare cu Glance. În acelaşi an, trupa colaboreaza cu Ahmed Chawki şi Pitbull pentru mega-hitul “Habibi I Love You”.

Din 2016, solista trupei este Barbara Isasi, finalistă la “Vocea Spaniei”, iar piesele Mandinga sunt pop si r&b, cu influente latino. În primăvara anului 2017, Mandinga a lansat “Besame”, iar în 2018 au venit cu o nouă piesă însoţită de videoclip: “Arquitectura”.

Cum arată programul pentru al doilea weekend ONE! Festival:

  • vineri, 2 august - Magic Sunsets cu Mandinga și Loredana Groza
  • sâmbătă, 3 august - Kiss Energy cu Liviu Teodorescu, Fly Project, Mario Fresh, Vanotek, Smiley și Carla’s Dreams
  • duminică, 4 august - Rock Nights cu Timpuri Noi, VAMA și Cargo

 

Vineri, 2 august, seara Magic Sunsets de la ONE! Festival va fi prezentată de Dan Gabor. Concertele încep la ora 20 şi au loc în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Show-urile vor putea fi văzute LIVE pe postul Magic TV şi pe pagina de Facebook Magic FM.

Accesul la concerte este gratuit! O mare de oameni - o singură inimă, care bate pe același beat. ONE! - cel mai mare festival al muzicii românești!

Detalii despre program si artisti, gasesti pe https://onefestival.ro/