Magic News

Cum sărbătoreşte serialul “Friends” 25 de ani de la crearea sa

Au trecut 25 de ani de la apariţia serialului “Friends”, care a făcut milioane de fani în lumea întreagă şi continuă să se difuzeze şi astăzi.

Pentru a sărbători acest moment vor fi recreate mai multe scene, iar o parte din ţinute şi decoruri vor face obiectul unei expoziţii care se va deschide pe 7 septembrie, la New York.

“Au trecut aproape 25 de ani de la premierea Friends, dar fascinaţia şi atracţia universală pe care o exercită acest serial de succes rămân prezente în rândul fanilor de toate vârstele”, a declarat Peter van Rode de la Warner Bros.

“Friends” a avut 236 de episoade şi a fost difuzat în prime-time timp de 10 ani, între 1994 şi 2004, devenind un serial cult.

Fanii serialului vor avea ocazia să intre în universul celor şase personaje. Astfel, va fi recreate scena celebrului “Central Perk”, unde personajele se odihneau sau fântâna care apărea la începutul genericului.

Fiecare personaj, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey şi Ross, va avea o sală dedicată, iar spectatorii se vor putea aşeza în fotoliile lui Chandler şi Joey.

Expoziţia va fi deschisă între 7 septembrie şi 6 octombrie în cartierul SoHo din New York, iar un bilet costă 29.50 de dolari.