Magic News

Primul weekend ONE! Festival s-a încheiat cu Rock Nights. Cristi Minculescu s-a înclinat în faţa publicului

ZOB, Celelalte Cuvinte şi Cristi Minculescu au cântat duminică seara la ONE! Festival, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

Muzica rock a răsunat în Piaţa Ovidiu din Constanţa începând cu ora 20.00 când pe scenă a urcat trupa ZOB, cunoscută pentru melodiile “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cântec de dragoste” sau “Clona”. Anul acesta, trupa aniversează 26 de ani de existenţă.

A urmat recitalul susţinut de Celelalte Cuvinte, una dintre trupele etalon ale rock-ului românesc, cu peste 35 de ani de existenţă.  

Cristi Minculescu a încheiat seara dedicată muzicii rock, artistul adresându-le spectatorilor celebrul său salut: “Bună seara, prieteni!”

Din repertoriul său au făcut parte melodii extrem de cunoscute, precum “Baby”, la care în piaţă s-au aprins lanternele telefoanelor mobile, “De ce oare ai plecat?” sau “Cine mă striga în noapte”.

Cristi Minculescu şi colegii săi, Walter Popa, Doru Borobeică şi Mihai Dumitrescu şi-au surprins fanii cu melodiile a două trupe mari, “I Want to Break Free” a trupei Queen şi “Lady in Black” de la “Urah Heep”. Spectatorii au cântat şi au aplaudat, după care în playlist a urmat “Fără tine”, iar ultima melodie a fost “Somn bizar”. “Să fiţi iubiţi!”, le-a transmis Cristi Minculescu spectatorilor înainte de a părăsi scena.

A revenit însă pentru bis şi a cântat o piesă din 1985, pe care toată lumea o cunoaşte, “Strada ta”. Artistul s-a înclinat în faţa publicului, iar concertul s-a încheiat cu “Floare de iris” şi cu luminile de la telefoane aprinse.

Pentru un public extraordinar, Cristi Minculescu a revenit cu un salut din 1980.