Magic News

Ştefan Bănică a făcut show la ONE! Festival. Artistul a cântat în faţa unui public minunat - VIDEO

Ştefan Bănică a cântat în această seară la ONE! Festival, cel mai mare festival al muzicii româneşti, şi a încheiat seara Magic Sunsets.

Melodii celebre din repertoriul său au răsunat în Piaţa Ovidiu din Constanţa, iar cei prezenţi, de la copii la bunici, au dansat şi s-au bucurat de un show incendiar în care distracţia a mers până la capăt.

Concertul lui Ştefan Bănică a început cu melodia “Ăsta-s eu” şi a continuat cu hit-uri mai vechi, dar şi cu piese mai noi de pe albumul “Picat din lună”.

Artistul le-a dedicat o melodie bărbaţilor care au venit împreună cu soţiile la concert. Este vorba despre piesa “Ea mi-a pus cătuşele”. Din repertoriul lui au făcut parte piese ca “Încă o zi”, “La masa mea”, dar şi “Până la cer”, melodie în al cărei videoclip apare Radu, fiul artistului.

Ştefan a fost fericit să cânte la ONE! Festival în faţa tuturor generaţiilor. “Cea mai frumoasă vârstă este adolescenţa. Atunci ai o inimă uriaşă, iubeşti, ai senzaţia că poţi face tot ce îţi trece prin cap.”, a declarat el, după care în Piaţa Ovidiu s-au auzit acordurile melodiei “Ani de liceu”.

După ea, au urmat melodii extrem de îndrăgite de fanii Magic FM, precum “Poveste de mai”, “Găseşte-mi loc în inima ta”, “S-o facem lată”, “Toată lumea dansează”, iar Piaţa Ovidiu s-a transformat într-un ring de dans uriaş pentru miile de spectatori prezenţi.

“Excepţional public în această seară” le-a transmis Ştefan celor prezenţi, pe care i-a încântat şi cu o melodie gospel, “Sweet Sweet Chariot”.

A fost ultimul concert al serii, însă ONE! Festival continuă sâmbătă şi duminică cu Kiss Energy şi Rock Nights.

Foto: Mihai Vasilescu