Magic News

Tom Cruise, din nou în “Top Gun”. Cum arată actorul după 33 de ani de la primul film

Au trecut 33 de ani de la lansarea filmului “Top Gun” cu care Tom Cruise a devenit celebru, iar actorul se pregăteşte să revină pe ecrane cu rolul lui Pete ''Maverick'' Mitchell.

Pelicula va avea premiera în 2020, însă fanii lui Tom şi ai filmului “Top Gun” pot urmări primele imagini din noua peliculă. Au fost dezvăluite chiar de actor în cadrul evenimentului Comic Con de la San Diego.

“Călătoresc prin lume, iar oamenii mă tot întreabă: de ce nu faceţi o continuare, când o să faceţi un alt “Top Gun”? 34 de ani aţi avut foarte multă răbdare cu mine şi am simţit că este responsabilitatea mea să fac, în sfârşit, asta pentru voi”, a spus actorul.

Impecabil realizat şi cu Tom Cruise în formă maximă, actorul îmbrăcând din nou geaca de piele accesorizată cu ochelari de soare, filmul se anunţă un mare succes de box-office.

Filmul se vrea o “scrisoare de dragoste adusă aviaţiei”, după cum a recunoscut Tom Cruise, care a dezvăluit, de asemenea, că scenele sunt adevărate, pentru a le da spectatorilor şansa de a fi cu adevărat în interiorul unui avion.

Foto; Gettyimages.com