Magic News

Simona Halep - Noapte magică la Balul campionilor de la Wimbledon

Simona Halep a participat duminică seara la Balul Campionilor de la Wimbledon după ce jucătoarea română de tenis a câştigat trofeul în finala disputată sâmbătă împotriva Serenei Williams.

A fost o noapte magică pe care nu o va uita niciodată, petrecută alături de oameni speciali, a declarat noua regina de la Wimbledon.

Simona a ales pentru acest eveniment o rochie neagră, lungă, foarte elegantă, cu decolteu în V, ea respectand dress code black-tie . A fost însotiţă de familia ei: părinţii, fratele şi cumnata ei si a facut numeroase fotografii pe parcursul serii. 

Aşa cum cere tradiţia, Simona a dansat la Balul Campionilor cu Novak Djokovic, care l-a învins pe Roger Federer în finala incredibilă de duminică seara cu 7-6 (7-5), 1-6, 7-6 (7-4), 4-6, 13-12 (7-3).

Simona Halep este prima româncă învingătoare în proba de simplu de la Wimbledon, acesta fiind cel de-al doilea turneu de Grand Slam câştigat de ea.

Simona a trecut în două seturi, 6-2, 6-2 de Serena Williams şi a avut nevoie doar de 55 de minute pentru a închide meciul şi a intra în istoria tenisului românesc.