Magic News

Angelina Jolie, apariţie chic la Paris

Angelina Jolie a revenit la Paris, actriţa în vârstă de 44 de ani ajungând în capitala Franţei în calitate de ambasador al Casei Guerlain.

Imagine a celui mai recent parfum lansat de brand-ul francez, Angelina Jolie are o serie de angajamente pentru promovarea produsului.

Angelina a fost surprinsă pe străzile Parisului în compania actriţei Jacqueline Bisset, naşa ei. Zâmbitoare şi foarte elegante, cele două au fost aşteptate de o mulţime de fani la intrararea în boutique-ul Guerlain de pe Champs-Elysees.

Angelina a arătat perfect într-o rochie lungă, albă cu dungi negre, accesorizată cu ochelari de soare şi pantofi nude. La 74 de ani, Jaqueline Bisset a demonstrat încă o dată ce bine ştiu franţuzoiacele să se îmbrace, ea alegând o ţinută compusă dintr-o pereche de pantaloni albi, un tricou în dungi şi un sacou roşu.

Singură după divorţul de Brad Pitt, Angelina Jolie este prinsă în numeroase proiecte care o poartă în lumea întreagă, fie în calitate de trimis special al Înaltului comisariat ONU pentru refugiaţi, fie ca actriţă. În prezent, Angelina Jolie filmează pentru pelicula “Those Who Wish Me Dead”, în regia lui Taylor Sheridan.  

Foto: Gettyimages.com