Magic News

Monica Bellucci este din nou singură

La 4 luni distanţă după ce făcuse publică relaţia cu artistul francez Nicolas Lefebvre, Monica Bellucci a anunţat în revista italiană “F” că s-au despărţit.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Monica este din nou singură. Ea a povestit că a rămas în relaţii bune cu Nicolas, chiar dacă povestea lor de iubire s-a terminat.

“Ne-am înţeles bine, iar acest bărbat m-a învăţat atât de multe lucruri. Este o persoană care are o adevărată sensibilitate artistică. Dar zborul nostru împreună continuă pe un alt drum, care este acela al unei prietenii pe viaţă”, a declarat actriţa.

În luna martie, Monica Bellucci şi Nicolas Lefebvre apăreau împreună la prezentarea de modă a Casei Chanel de la Grand Palais. Zvonurile despre relaţia lor circulau însă de mai mult timp. În 2017, chiar Monica vorbise despre faptul că iubeşte din nou.

“La 52 de ani sunt o altă femeie. Am un bărbat în viaţa mea… Nu vreau să vă spun mai mult. Trebuie să păstrez discreţia. Am fost iubită, dar nu am ştiut mereu să primesc această dragoste.”

Despre bărbatul din viaţa ei spunea că are o altă meserie şi că, la fel ca ea, călătoreşte foarte mult. Ritmul lui de viaţă îi permite să îl înţeleagă pe al meu.”