Magic News

Celine Dion, la plimbare prin Paris într-o ţinută chic

Celine Dion s-a întors la Paris şi imediat a început să se vorbească despre ea după ce şi-a făcut apariţia pe străzile capitalei franceze într-o ţinută surprinzătoare şi foarte chic.

Artista în vârsta de 51 de ani se află la Paris pentru Saptămâna Haute Couture care va începe duminică şi a surprins cu prima sa apariţie.

Primul outfit afişat de Celine a fost o salopetă neagră, mulată, o creaţie Chanel cu bretele argintii şi o centură în aceeaşi nuanţă, care i-a pus în evidenţă silueta. Salopeta lui Celine costă 4400 de dolari, iar cureaua 1650 de dolari, Această piesă rock cu alură vintage a fost pusă în evidenţă de o pereche de sandale cu toc de 815 dolari, iar artista a mai avut şi o pereche de ochelari de soare Versace.

Cântăreaţa a dovedit încă o dată că este o adevărată fashionistă, afişând un look surprinzător, aşa cum ne-a obişnuit în ultimii anii.

Fanii săi sunt însă îngrijoraţi din cauza siluetei fragile, susţinând că arată bătrână, ridată şi bolnavă.

Artista i-a asigurat că se simte foarte bine, deşi a recunoscut ca este un pic prea slabă. Ea a pus pierderea în greutate pe seama noii ei pasiuni, baletul.

”Dansul a fost în ADN-ul meu toată viața”, a declarat pentru revista People. ”Este de vis. Și atât de greu de practicat. Fac balet de patru ori pe săptămână. Cred că pierderea în greutate de aici vine”.

 

La ultima sa venire la Paris, în iarnă, Celine a făcut, de asemenea, parada modei, schimbând mai multe ţinute spectaculoase, semnate de designer celebri. Abia aşteptăm să vedem ce ţinute va purta în zilele următoare!

Foto: Gettyimages.com