Magic News

Horia Brenciu se întoarce la "Vocea României". Cine părăseşte show-ul de televiziune

După o pauză de 5 ani, Horia Brenciu revine din această toamnă în juriul emisiunii “Vocea României”. Andra este cea care va părăsi show-ul de televiziune, iar Horia Brenciu va face echipă cu Tudor Chirilă, Smiley şi Irina Rimes.

Horia Brenciu a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook, mulţumindu-le Deliei, lui Carla’s Dreams si lui Ştefan Bănică şi declarând că porneşte pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări.

Artistul a câştigat de 2 ori Vocea României, cu Julie Mayaya şi Mihai Chiţu şi este hotărât să nu mai piardă niciun trofeu.

“Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani.

De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor... De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor... 

Concurentii mei au câștigat de 2 ori Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă...  Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV.”

De-a lungul celor nouă sezoane, juriul „Vocea României“ a trecut prin mai multe transformări, singurul rămas din formula originală fiind Smiley.

Horia Brenciu a făcut parte din juriul iniţial de la „Vocea României“ şi a fost antrenor timp de trei sezoane. Ulterior, cântăreţul a fost membru în juriul „X Factor“, de la Antena 1, fiind înlocuit de Tudor Chirilă în show-ul de la Pro TV. 

În primele trei sezone, juriul a fost compus din Loredana Groza, Horia Brenciu, Mariu Moga şi Smiley. În 2014, Horia Brenciu a fost înlocuit cu Tudor Chirilă, iar în 2017, Marius Moga a fost schimbat cu Adi Despot. În 2018, Adi Despot şi Loredana au fost înlocuiţi de Andra şi Irina Rimes. Ultimul sezon s-a desfăşurat cu Smiley, Andra, Irina Rimes şi Tudor Chirilă în juriu.