Magic News

Adele, fană Spice Girls. Cât de tare s-a distrat artista la concertul trupei ei preferate!

În acest weekend, Spice Girls şi-a încheiat turneul “Spice World Tour 2019” cu un concert la Londra, susţinut în faţa a 80.000 de spectatori.

Printre aceştia s-a aflat însăşi Adele, o mare fană a formaţiei, artista fiind extrem de entuziasmată să participe la concertul celebrei trupe.

În vârstă de 31 de ani, Adele a cântat, a dansat şi le-a aplaudat frenetic pe Geri, Mel B, Mel C şi Emma, iar pe contul său de Instagram a postat mai multe fotografii şi clipuri de la seara petrecută la concertul Spice Girls.

Au trecut 21 de ani de când Adele le-a văzut pe scenă pe fete, iar în seara concertului a dezvaluit că a plâns, a strigat, a dansat, a depănat amintiri şi s-a reîndrăgostit de fetiţa de 10 ani care a fost. “Nu este un secret că le iubesc şi că m-au inspirat să merg înainte şi să nu mă uit înapoi… Mulţumesc pentru această nebunie pe care am trăit-o, nu aş fi putut fi unde sunt fără voi, cele 5 legende engleze. Vă iubesc”, a scris cu multă sinceritate şi emoţie Adele.


A fost, de altfel, o seară plină de emoţie, artistele au urcat pe scenă alături de copiii lor, au cântat melodia “Someone Like You” a lui Adele, iar Geri şi-a cerut scuze pentru că a părăsit trupa la un moment dat.  

Turneul Spice Girls s-a dovedit un succes, fetele susţinând 13 concerte la care au fost prezenţi aproximativ 700.000 de spectatori. Toleranţa, dragostea, respectul şi conceptul “girl power” au fost valorile transmise de artiste, care anul viitor au programat un turneu în Australia.