Magic News

Edith Gonzalez a fost înmormântată. Cuvintele emoţionante rostite de mama actriţei

Edith Gonzalez, una dintre cele mai îndrăgite actriţe de telenovele, moartă la vârsta de 54 de ani din cauza unui cancer ovarian, a fost înmormântată în Mexic.

Actriţa a fost diagnosticată cu cancer ovarian , însă în 2017 anunţase că ţine boala sub control şi era încrezătoare că va reuşi să se vindece. Din păcate, boala a revenit şi a avut o evoluţie rapidă.

La ceremonia privată au participat colegi de breaslă, soţul actriţei, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza (14 ani), dar şi mama vedetei, Ofelia Fuentes.

Printre lacrimi, mama actriţei a reuşit să spună câteva cuvinte despre Edith: “Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu“.

Edith Gonzalez şi-a început cariera de mică, ea debutând în telenovele la vârsta de 4 ani, cu rolul din „Cosa juzgada“. La 13 ani, a devenit cunoscută o data cu rolul din telenovela„Los ricos tambien lloran/Şi bogaţii plâng“, însă cariera ei a ajuns la apogee în 1993 o dată cu rolul din „Corazon salvaje/Inimă salbatică“. În această producţie a fost partenera regretatului Eduardo Palomo, cei doi făcând un cuplu memorabil.

Ulterior, Edith a jucat în „Aventurera“ (1998), „Dragostea învinge“, „Salome“ (2001), „Pădurea blestemată“ (2004), „Deseo“ (2008), „Dona Barbara“ (2008) şi „Cameleones“ (2009).