Magic News

Cum arată Samantha Fox la 53 de ani. În anii 80 era comparată cu Marilyn Monroe!

Cântăreaţă pop-dance, model şi actriţă, Samantha Fox a fost comparată în repetate rânduri cu Marilyn Monroe şi Madonna, datorită fizicului său.

A fost un adevărat sex-simbol al anilor 80, iar acum, la vârsta de 53 de ani, încă impresionează cu silueta sa.

În 1983, la 16 ani poza topless pentru The Sun, iar acesta a fost începutul, devenind cel mai dorit şi fotografiat model din Marea Britanie în acea perioadă.

Samantha face însă în 1986 o schimbare în cariera ei şi începe să cânte. Spre surpriza multora, melodia “Touch Me (I Want Your Body)” a ajuns nr.1 în 17 țări, iar artista este nominalizată la Brit Awards la categoria “Best British Female Artist”.

După acest succes, Samantha Fox a devenit unul dintre primele staruri pop, vânzând 35 de milioane de albume.

Din cauza managerului său şi-a pierdut averea, artista fiind nevoită să se mute în Spania pentru a scapa de Fisc. A revenit în muzică fără a mai cunoaşte vreodată succesul de la început.

După moartea Myrei Straton, cu care şi-a petrecut 6 ani, până în 2015, la moartea acesteia, Samantha Fox a dezvăluit ca iubeşte o altă femeie, Linda Olsen.

Samantha Fox vine în această vara la Retro Music Festival, care va avea loc în perioada 21-23 iunie, la Romexpo, Parcarea C.

Cei interesați pot achiziționa bilete și abonamente prin intermediul Entertix.ro, iaBilet.ro, Eventim.ro si myTicket.ro, în magazinele Flanco, precum și de pe site-ul evenimentului, https://retromusicfestival.ro/bilete