Magic News

C. C Catch, simbol al muzicii disco, urcă pe scena Retro Music Festival. Cum arată artista acum!

Printre artiştii invitaţi anul acesta la Retro Music Festival se află şi C.C Catch, pe numele său real Caroline Catherine Müller.

Cântăreața olandeză, acum în vârsţa de 54 de ani, a fost una dintre cele mai de succes și mai îndrăgite artiste din anii ’80, pe melodiile ei dansând o întreagă generaţie.  

Colaborarea cu compozitorul şi producătorul Dieter Bohlen (Modern Talking) s-a materializat în 4 albume si 12 hit-uri, iar C.C Catch a devenit un headline continental al muzicii disco.

C.C Catch a ajuns în topuri cu melodii ca „I Can Lose My Heart Tonight”, „Heartbreak Hotel”, „Heaven and Hell”, „Soul Survivor”, „Are You Man Enough” sau “Cause You Are Young”, fiind un simbol al muzicii disco, greu de egalat vreodată.

Retro Music Festival va avea loc în perioada 21-23 iunie, la Romexpo, Parcarea C, iar cei interesați pot achiziționa bilete și abonamente prin intermediul Entertix.ro, iaBilet.ro, Eventim.ro si myTicket.ro, în magazinele Flanco, precum și de pe site-ul evenimentului, https://retromusicfestival.ro/bilete