Magic News

Paul Iorga, fiul lui Leo Iorga, una dintre cele mai faimoase voci din muzica rock, îşi face debutul solo

Dupa ce a produs unele dintre cele mai tari hit-uri din ultimii ani, Paul Iorga debuteaza cu proiectul sau solo. "Lumea mea" este primul single al artistului, o piesa compusa chiar de acesta si interpretata alaturi de Connect-R.

Paul a copilarit inconjurat de muzica. Tatal sau, Leo Iorga este una dintre cele mai faimoase voci din muzica rock, ce a cunoscut succesul ca solist al trupei Compact, in perioada denumita de multi "formula de aur a Compactului".

Totodata, fratele lui Paul, Edi Iorga este unul dintre membrii fondatori Amicii, trupa ce a facut senzatie la inceputul anilor 2000 cu piesa "Dana".

Desi pasiunea pentru muzica a mostenit-o in familie, Paul spune ca s-a apucat de muzica dintr-o joaca.

De-a lungul timpului a reusit sa-si faca un nume ca unul dintre cei mai prolifici tineri producatori din industria muzicala, colaborand cu nume precum Connect-R, Andra, Nane, Grasu XXL, Guess Who, Alexandra Stan, Maximilian.

Din pacate, Leo Iorga, tatal lui, trece prin momente dificile dupa ce artistul a fost diagnosticat cu o tumoră canceroasă la plămâni, iar familia lui a demarat o campanie de strângere de fonduri. Intervenţia nu poate fi făcută în România, iar pentru operaţia din Germania este nevoie de 70.000 de euro.

“Prin cantecele sale, Leo, ti-a fost alaturi in momente importante si inca iti este in amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, "După ani și ani" se reintoarce in atentia ta pentru a iti cere sa-i fii si tu alaturi de data aceasta. Leo Iorga se lupta cu cancerul de 8 ani si cateodata castiga si urca pe scena iar cateodata, adversarul devine atat de puternic incat doar impreuna cu voi il poate invinge din nou. Acum e una din acele dati in care trebuie sa luptam impreuna.”, scria familia in urma cu cateva luni.