Magic News

Zoltan Papp şi Andrea Kren, dansatori “Lord of the Dance”, invitaţi la Magic FM - VIDEO

Zoltan Papp şi Andrea Kren, dansatori “Lord of the Dance” şi soţ şi soţie de anul trecut, au fost invitaţi la Magic FM în această dimineaţă, iar Raul i-a surprins cu o urare în limba maghiară.

Zoltan şi Andrea ne-au povestit despre Michael Flatley, o legendă în viaţă, întâlnirea cu el fiind copleşitoare. Când Zoltan l-a întâlnit nu i-a venit să creadă că este în faţa lui, nu se aştepta să îl întâlnească. “De câte ori apare în sala de dans, toată lumea se opreşte pentru că tot cee ace spune e ceva care inspiră.”

Andrea a început să danseze la 6 ani şi a început să danseze dansuri irlandeze când în oraşul ei a venit un domn specializat în acest stil. E complicat, trebuie să fii foarte bun şi la step şi la balet ca să poţi face un dans irlandez bun.

Cei doi dansatori repetă câteva ore în fiecare zi, iar anul acesta pot fi văzuţi dansând pe 22 iuie, la Arenele Romane din Bucureşti, pentru prima dată pe o scenă în aer liber.

Zoltan a început să danseze dansuri latino la 8 ani, până la 14-15 ani a participat la competiţii de dans, a terminat Academia de dans din Ungaria şi apoi a început sa danseze dansul irlandez. “Nu te opreşti niciodată din învăţat.”, ne-a spus Zoltan.

“Dangerous Games” va fi ceva extraordinar, pentru prima dată în România, nu neapărat pentru cei de pe scenă, ci pentru cei din public.