Magic News

Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină, un cuplu în dificultate. Cei doi s-ar fi despărţit după 12 ani de căsătorie

Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină, unul dintre cele mai longevive cupluri, nu mai sunt împreună, cei doi despărţindu-se după o căsătorie de 12 ani ani, perioadă în care au devenit părinţii unei fetiţe, Ruxandra.

Se pare că actorul nu mai locuieşte alături de soţia şi de fiica lui de câteva luni. Ce trei au apărut pentru ultima dată împreună în luna septembrie 2018, la premiera filmului “Povestea unui pierde-vară” în care joacă Alexandru Papadopol.

Ioana este cea care a publicat ecent pe blogul său personal un text din care reiese că a traversat o perioadă dificilă şi în care povesteşte cum a învăţat să se bucure de lucrurile mărunte.

“Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte.

Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu “mă deranjeze”…

Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte.
Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă.”

În luna septembrie a anului 2018, la aniversarea de 12 ani a căsătoriei, tot Ioana este cea care a povestit ce a învăţat în aceşti ani de căsătorie. Din spusele Ioanei reieşea că mariajul ei cu Alexandru a avut suişuri şi coborâşuri, iar în căsăsătorie nu există doar iubire, ci şi dezamăgire şi îndoială.

“Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire…. Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de DEZAMĂGIRE și ÎNDOIALĂ… Îi iubesc și îmi iubesc căsnicia, așa cum e ea, câteodată nerezonabila.

Căsnicia pentru mine este mulțumirea profundă și confortul în momentele de liniște, când ne așezăm pe canapea, ne uităm unul la altul și simt că o să fie bine.

Acesta este momentul când căsătoria este FERICIRE !

Unii spun că trebuie să ai curaj să pleci dintr-o căsnicie, eu aș spune că trebuie să ai curaj să rămâi în această aventură, în acest mixt de sentimente.

Căsătoria și dragostea, iubirea nu se țin întotdeauna de mâna. Însă ele converg, se împart, se încurcă și până în final, totul va fi bine. Asta bineînțeles dacă veți alege să mergeți împreună până la capăt.”