Magic News

Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi. Primele detalii despre bebeluşul regal

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt de astăzi părinţi, după ce Ducesa de Sussex a adus pe lume primul copil al cuplului, un băieţel.

Naşterea era prevăzută pentru sfârşitul lunii aprilie, însă termenul a fost depăşit cu o săptămână. Ducesa a aşteptat naşterea la locuinţa sa din Frogmore Cottage, avându-l alături pe Prinţul Harry şi pe Doria Ragland, mama ei, care se află de câteva zile în Regatul Unit.

Ducesa a intrat în travaliu luni dimineaţa, iar băieţelul s-a născut cu o greutate de 3,26 kilograme. Atât Megah cât şi bebeluşul al carui nume nu a fost încă anunţat se simt bine.

Copilul este al şaptelea în linia pentru succesiunea la tronul Marii Britanii, după Printul Charles, Prinţul William, George, Charlotte, Louis şi Prinţul Harry, cu şanse foarte mici să urce vredată pe tron. Însă va fi, cu siguranţă, în centrul atenţiei, deoarece părinţii săi sunt unul dintre cele mai populare cupluri.

Spre deosebire de Kate Middleton care şi-a prezentat cei trei copii la o zi după naşterea lor, Meghan Markle ar putea să mai aştepte, preferând să petreacă timp alături de bebeluş şi de Prinţul Harry.

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit în urmă cu un an, iar în luna octombrie 2018 cei doi au anuntat că aşteaptă venirea pe lume a unui copil.