Magic News

Prinţesa Charlotte a împlinit 4 ani. Cât de frumoasă este în fotografiile făcute de mama ei!

Pe 2 mai, casa regală a Marii Britanii o sărbătoreşte pe Prinţesa Charlotte. Fetiţa Prinţului William şi a lui Kate Middleton împlineşte 4 ani, iar părinţii ei au dezvaluit noi fotografii cu ea, realizate, aşa cum am fost obişnuiţi, chiar de mama ei, Ducesa de Cambridge.

“Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt bucuroşi să dezvăluie aceste trei noi fotografii ale Prinţesei Charlotte cu ocazia zilei sale de naştere. Fotografiile au fost realizate de Ducesă în luna aprilie la Palatul Kensington şi la casa lor din Norfolk.”

În una dintre fotografii, fetiţa este îmbrăcată într-o rochie bleu şi stă aşezată pe iarbă, în timp ce în celelalte două poartă un pullover gri şi o fustă în carouri şi se joacă în grădină.

În doar câteva ore de la publicarea lor, fotografiile au strâns milioane de like-uri din partea fanilor familiei regale, care aşteaptă cu mare nerăbdare şi un alt eveniment: anuntul naşterii copilului Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle.

Charlotte adoră să danseze, după cum au dezvăluit părinţii săi, iar în toamnă va merge la aceeaşi şcoală la care este înscris şi fratele ei mai mare, Prinţul George.

Săptămâna trecută, William şi Kate l-au sărbătorit pe mezinul familiei, Prinţul Louis, care a împlinit 1 an. Ducii au publicat şi atunci trei fotografii realizate de Kate Middleton.