Magic News

Câţi bani pierde Adele în urma divorţului

Adele şi-a anunţat divorţul de soţul său, Simon Konecki, după o căsătorie care a durat 3 ani. Cei doi sunt însă împreună de 8 ani şi au un băieţel, Angelo, născut în 2012.

Deoarece Adele şi Simon nu au semnat un contract prenupţial, soţul artistei va putea cere jumătatea din averea acesteia, estimată la 173 de milioane de euro.

Adele a vândut deja proprietatea din Londra, pe care a cedat-o pentru 3 milioane de euro şi i-a lăsat lui Simon imobilul din Los Angeles, însă va mai trece ceva timp până ce îşi vor încheia toate socotelile.

The Sun scrie că Adele a organizat în luna martie la New York o petrecere secretă de divorţ, la care a avut-o alături pe buna ei prietenă, Jennifer Lawrence.

Ea a început să le spună apropiaţilor şi familiei despre divorţ în urmă cu câteva luni, iar Jennifer a fost printre primele persoane care au ştiut de această ruptură.

Cât despre motivul divorţului, acesta poate fi pentru moment doar intuit. Adele şi Simon au preocupări extrem de diferite. Omul de afaceri în vârstă de 45 de ani finaţează proiecte pentru a asigura apa potabilă în ţările defavorizate. Nu este deloc interesat de apariţiile pe covorul roşu sau diversele evenimente glam. De partea cealalaltă, Adele s-a întors în studioul de înregistrări şi pregăteşte lansarea unui nou album.