Magic News

Prinţul Louis a împlinit 1 an. Noi fotografii adorabile cu mezinul Ducilor de Cambridge

E din nou sărbătoare în familia regală britanică, după ce duminică a fost celebrată Regina Elisabeta a II-a, care a împlinit 93 de ani.

Pe 23 aprilie, Prinţul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge împlineşte 1 an, iar William şi Kate au dezvăluit noi fotografii adorabile cu fiul lor.

Palatul Kensington a respectat şi de data aceasta tradiţia de a da publicităţii fotografii cu sărbătoritul zilei, care a fost destul de puţin expus. El a putut fi văzut în fotografiile realizate în luna noiembrie cu ocazia zilei Prinţului Charles, care a împlinit 70 de ani şi în fotografia de Crăciun.

“Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt bucuroşi să publice aceste noi fotografii cu Prinţul Louis cu ocazia aniversării sale. Aceste fotografii au fost realizate de Ducesă în această lună la reşedinţa lor din Norfolk.”

Kate Middleton este pasionată de fotografie şi adoră să-şi pozeze cei trei copii, multe dintre fotografiile oficiale ale acestora fiind făcute de ea.

Cu ocazia aniversării sale, Louis apare în trei fotografii în care se vede cât de mult a crescut. Prinţul poartă un pulover roşu, dar şi unul cu un căţel şi seamănă mult cu fratele lui mai mare, Prinţul George.

După aceste fotografii cu Prinţul Louis, toată lumea aşteaptă naşterea copilului lui Harry şi al lui Meghan Markle. Cei doi au anunţat că vor aştepta câteva zile după naştere până să facă anunţul oficial. Aşadar, este foarte posibil ca bebeluşul regal să se fi născut deja.