Magic News

Motivul pentru care Prinţul Harry şi Meghan Markle vor ţine secretă naşterea bebeluşului lor

Familia regală britanică este pregătită să primească în luna aprilie un nou membru, primul copil al Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle.

Deşi interesul pentru bebeluşul regal este unul foarte mari, părinţii lui au luat decizia să ţină secretă naşterea, considerând că nu este nevoie de atât de multă mediatizare.

Copilul Ducilor de Sussex nu se află în linie directă la tron, aşa cum se întâmplă în cazul celor trei copii ai Ducilor de Cambridge.

Spre deosebire de Kate Middleton care a născut la un spital privat, Meghan intenţionează să îşi aducă copilul pe lume la reşedinţa de la Windsor, de la Frogmore Cottage.

“Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru bunăvoinţa şi gândurile bune primite de la cetăţenii din Regat, în această perioadă, în care se pregătesc să-l primească pe copilul lor.”, a spus un oficial de la Palatul Kensington.

“Ducii au luat decizia de a ţine secrete planurile legate de venirea pe lume a bebeluşului. Ducele şi Ducesa abi aşteaptă să împărtăşească veştile bune cu toată lumea, după ce vor avea ocazia să sărbătorească evenimentul în privat, cu familia”, a continuat aceeaşi sursă.

Conform pariurilor se pun în această perioadă, Meghan ar urma să aducă pe lume o fetiţă, care va primi numele Diana, în memoria mamei Prinţului Harry.