Magic News

Unde va naşte Meghan Markle primul său copil

Meghan Markle urmează să aducă pe lume primul ei copil la sfârşitul lunii aprilie, iar Ducesa de Sussex nu s-a hotărât încă unde va naşte.

Ea nu şi-ar dori să meargă la spital, pentru a evita mediatizarea excesivă, şi ar prefera să nască acasă. În vârstă de 37 de ani, Meghan ezită însă să ia această hotărâre pentru că are o vârstă şi pot să apară complicaţii.

Dacă Meghan va naşte acasă, ea va repeta experienţa Reginei Elisabeta a II-a care l-a adus pe lume pe Prinţul Charles la Palatul Buckingham.

Kate Middleton a preferat să îşi aducă toţi cei 3 copii pe lume la spital, iar la scurt timp după ce a născut şi-a przentat bebeluşii în faţa lumii întregi. Ea a generat de fiecare dată numeroase comentarii din cauza imaginii afişate. Machiată, coafată şi pe tocuri, Kate a complexat milioane de femei din lumea întreagă care nu reuşesc să arate impecabil imediat după ce devin mame.

Rămâne de văzut ce alegere va face Meghan Markle, care a fost o gravidă extrem de stylish la fiecare apariţie publică a sa.