Magic News

Cum sărbătoresc Beyonce şi Jay-Z 11 ani de căsătorie

La începutul lunii aprilie, Beyonce şi Jay-Z au sărbătorit 11 ani de căsătorie, iar celebrul cuplu şi-a oferit cu acest prilej o vacanţă romantică în Mexic.

Părinţi a 3 copii, Blue Ivy, de 7 ani, şi gemenii Rumi şi Sir, de 2 ani, cei doi artişti au plecat singuri în această scurtă călătorie.

“Totul pare minunat în privinţa lor”, a declarat o sursă apropiată, care a mai dezvăluit că iconicul cuplu se relaxează acum după terminarea turneului On the Run II.

„Chiar după încheierea turneului, s-au relaxat. Au fost foarte încântați de modul în care a decurs turneul, dar erau și obosiți. Aveau nevoie de o mică pauză și au revenit la discuțiile despre noi proiecte”.

Beyonce şi Jay-Z formează unul dintre cele mai puternice cupluri ale momentului. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani, atunci când s-au cunoscut ea având 18 ani, iar el, 30 de ani. Relaţia lor a fost oficializată la începutul anilor 2000, iar de atunci nimic nu i-a mai putut opri în drumul lor spre celebritate. Nici măcar infidelitatea lui Jay-Z nu a dus la destrămarea mariajului, după acest episod dureros, peste care au trecut cu ajutorul terapiei şi muzicii, cei doi s-au întors în atenţia publică mai puternici ca oricând.

După ce în 2012 au devenit părinţii lui Blue Ivy, Beyonce şi Jay-Z şi-au mărit familia o dată cu naşterea gemenilor Sir şi Rumi. Pe plan muzical a urmat turneul On the Run II, un adevărat success, iar Beyonce şi Jay-Z sunt gata să le ofere fanilor noi surprize.