Magic News

Politicianul care i-a scris o scrisoare de admiraţie lui Kylie Minogue - “Dragă Kylie, mi-ar plăcea să te întâmpin personal”

Kylie Minogue are mulţi fani în lumea întreagă, iar printre ei se află şi prim-minstrul Irlandei, Leo Varadkar, care i-a scris artistei o scrisoare de admiraţie folosind antetul oficial.

În mesajul redactat de mână acesta îi spunea lui Kylie că este un mare fan al ei şi îi propunea să se vadă înainte de concertul pe care ea îl avea programat la Dublin în octombrie 2018.

„Dragă Kylie, voiam doar să îţi trimit un scurt mesaj înainte de concertul de la Dublin. Îl aştept cu nerăbdare. Sunt un mare fan! Înţeleg că vei sta la hotelul Merrion, care se află chiar peste stradă de biroul meu. Dacă doreşti, mi-ar plăcea să te întâmpin personal în Irlanda”.

Omul politic a cerut iniţial ca ştirea să nu fie publicată, mesajul fiind trimis în nume personal, însă în final, şi-a dat acordul.

Concertul din octombrie nu a mai avut loc din cauza unor probleme de sănătate ale artistei care a avut o infecţie a sistemului respirator.

Kylie l-a sunat personal pe Leo pentru a-şi cere scuze, iar cei doi s-au văzut în luna decembrie, când artista a cântat la Dublin. Matthew Barrett, partenerul de viaţă al lui Leo Varadkar, a fost, de asemenea, prezent.