Magic News

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, felicitaţi de Barack Obama pentru logodna lor

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit după 2 ani de relaţie în timpul unei vacanţe romantice în Bahamas.

Fostul jucător de baseball i-a oferit divei latino un superb inel a cărui valoare este de aproximativ 2 milioane de dolari, iar cei doi au primit numeroase felicitări din partea fanilor.

Printre cei care au ţinut să le transmită un mesaj s-a aflat şi Barack Obama, fostul preşedinte american trimiţându-le câteva cuvinte scrise de mână:

“Jennifer & Alex: Eu și Michelle vrem să vă felicităm pentru logodnă. După 26 de ani împreună, putem spune că indiferent ce provocări va aduce viața, a le împărți cu cineva pe care îl iubești face ca lucrurile să fie mai bune. Toate cele bune, Barack Obama”, a scris Obama, invidiat pentru mariajul pe care îl are cu Michelle.

Jennifer Lopez a vorbit pentru revista People despre această nouă etapă din viaţa ei: „Tot ceea ce facem, noi facem împreună. Îmi cunoaște visele și aspirațiile și eu le cunosc pe ale lui și împreună simțim că suntem mai puternici… ne susținem constant unul pe altul în toate provocările individuale și ne gândim la toate lucrurile pe care le putem construi împreună”.

Artista se află în faţa celei de-a 4-a căsătorii, în timp ce Alex Rodriguez se va căsători a doua oară.