Magic News

Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a anunţat în acest weekend că s-a logodit cu iubitul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, diva latino dezvăluind şi superbul inel cu diamant primit de la acesta.

La 49 de ani, Jennifer Lopez trăieşte o poveste frumoasă de iubire, despre care a vorbit des în ultima perioadă, ea arătându-se recunoscătoare pentru tot ce i întâmplă.

Alex Rodriguez este cel care a dat primul vestea, publicând o fotografie în care o ţine de mână pe Jennifer, pe degetul căreia străluceşte inelul de logodnă. “A spus Da”, a scris Alex, în timp ce artista a postat aceeaşi fotografie, însoţită de un mesaj cu multe inimi.

Cei doi au sărbătorit recent doi ani de relaţie, iar diva latino se pregăteşte să ajungă pentru a 4-a oară în faţa altarului. Ea şi Alex se adlă într-o vacanţă romantică în Bahamas, acolo unde el a cerut-o de soţie.

Jennifer Lopez a avut mai multe relaţii, ea căsătorindu-se pentru prima dată în 1997. A divorţat dupa un an şi s-a cuplat cu P.Diddy. În 2001 s-a căsătorit cu dansatorul Chris Judd, însă nici acest mariaj nu avea să dureze prea mult. Cea mai mediatizată relaţie a ei a fost cea cu actorul Ben Affleck cu care a fost timp de 2 ani, între 2002 şi 2004.

Părea ca Jennifer va rămâne pentru totdeauna cu Marc Anthony, mai ales că cei doi au devenit în 2008 părinţii unei perechi de gemeni. Cuplul s-a separat însă în 2011, iar Jennifer a mai avut o relaţie cu Casper Smart, înainte de a-l cunoaşte pe Alex Rodriguez.

De origine dominicană, Alex Rodriguez are 43 de ani, iar în 2016 s-a retras din activitatea sportivă după o carieră îndelungată, cea mai mare parte a ei derulată la New York Yankees. A fost căsătorit o singură data şi are două fiice din acest mariaj.