Magic News

Avanpremiera “Vlad”. Vedetele au strălucit pe covorul roşu

“Vlad”, primul serial românesc realizat la standard internaţionale, care va începe luni, 25 februarie, la PRO TV, a avut avanpremiera la Cinema PRO.

Actorii din distribuţie, echipa serialului şi invitaţi celebri au defilat pe covorul roşu în ţinute elegante, special create pentru acest eveniment fastuos.

La avanpremeră au venit actorii care joacă în serial: Olimpia Melinte, Adi Nartea, Andrei Aradits, Diana Sar, Monica Bârlădeanu, George Piștereanu, Victoria Raileanu, Anghel Damian, dar și vedete PRO, precum Corina Caragea, Magda Pălimariu, Irina Rimes, Lavinia Petrea, Irina Fodor, Lora, Adela Popescu sau Cove.

Olimpia Melinte, cea care joacă rolul principal feminin, a ales o rochie superbă, o creaţie Alina Cernatescu, accesorizată cu sandale create de Mihaela Glavan şi cu cercei Alexandra Nacu.

În “Vlad”, Olimpia Melinte este frumoasa Eliza, inteligentă, atrăgătoare, dar şi duplicitară, ea fiind parţial vinovată pentru faptul că Vlad ajunge la închisoare.

Alături de ea, pe covorul roşu, s-a aflat Adrian Nartea, actorul care joacă rolul lui Vlad, extrem de elegant într-un frac negru, ţinuta fiind completată cu cămaşă şi pantofi Rabal.

Monica Birlădeanu şi-a făcut apariţia la braţul lui Andrei Aradits, colegul său din serial. Aceasta a ales o rochie roz, cu tăietură pe picior şi a dezvăluit că nu are emoţii şi este “cea mai relaxată din distribuţie”.

Serialul VLAD debutează luni, 25 februarie, la PRO TV, la ora 20.30.

FOTO: PRO TV