Magic News

Este oficial! Lady Gaga şi-a anulat logodna cu Christian Carino

Zvonurile despre despărţirea artistei Lady Gaga de impresarul Christian Carino s-au dovedit adevărate, cuplul separându-se după doar 5 luni de la anunţarea logodnei.

Reprezentatul oficial al lui Lady Gaga a confirmat despărţirea pentru revista People, declarând că cei doi au anulat logodna şi s-au despărţit definitiv.

Lady Gaga a mers singură la Premiile Grammy, dând astfel naştere zvonurilor despre despărţirea de Christian. În plus, artista nu a purtat nici inelul de logodnă, lucru care nu avea cum să treacă neobservat pentru fanii săi.

În plus, Lady Gaga nu l-a menţionat pe logodnicul ei în discursul de mulţumire pentru primirea Premiului Best Pop Duo/Group Performance, acordat pentru “Shallow”.

Lady Gaga nu îl mai urmăreşte pe Christian Carino pe Instagram, iar de Valentine’s Day a ales să posteze o fotografie cu cel mai recent tatuaj al său, un trandafir tatuat pe spate însoţit de cuvintele “la vie en rose”.

Lady Gaga şi Christian Carino au fost împreună timp de un an, cei doi fiind surprinşi sărutându-se în februarie 2017 la un concert Kings of Leon, iar în luna octombrie Lady Gaga confirma logodna cu acesta la Elle Women in Hollywood.

Artista este la cea de-a doua logodnă anulată, după cea cu Taylor Kinney, cu care a avut o relaţie de 7 ani.