Magic News

Adrian Nartea şi Anghel Damian, la Magic FM - Despre serialul “Vlad”, o poveste de iubire şi răzbunare, şi sloganul “cine iubeşte nu iartă”

Actorii Adrian Nartea şi Anghel Damian, care fac parte din distribuţia serialului “Vlad”, difuzat de Pro TV începând din 25 februarie, au fost invitaţi la Magic FM în această dimineaţă.

Scenariul serialului a fost tradus şi adaptat pentru România şi spunea povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă.

Adrian şi Vlad sunt unul şi acelaşi personaj. Povestea începe cu Adrian (Anghel Damian) care a fost trădat de iubita lui şi de cei mai buni prieteni. După multe încercări, primeşte o şansă nouă şi devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, care începe să se răzbune.

Adrian Nartea a dezvăluit că dat 3 probe într-o săptămână: pentru un festival, pentru a fi prezentator la emisiunea “Ninja Warrior”, iar vineri trebuia să dea probe pentru “Vlad”. “La Vlad nu îmi puneam prea mari speranţe.”. Avea să primească însă rolul personajului principal, un bărbat de succes, şarmant şi bogat, dornic să se răzbune pe cei care l-au trădat.

Coincidenţă, şi Anghel Damian, actor la Teatrul de Comedie, a dat 3 probe într-o săptămână, pe care le-a uitat imediat pentru sănătatea lui mentală, după cum a declarat.

“Cine iubeşte nu iartă” este sloganul filmului, iar ascultătorii Magic FM au primit provocarea să spună dacă iartă sau nu atunci când iubesc.

“Totul vine din inimă”, au răspuns spectatorii. “Iubirea iartă”. “Cine iubeşte iartă tot, dar nu uită.”, “Iertarea este Dumnezeiască. Poţi face un compromis şi să accepţi anumite lucruri/fapte din dragoste, dar nu ai cum să uiţi.”, au fost alte mesaje, iar 3 dintre ascultători au primit câte un pachet cu cărţi şi o brăţară din argint.

 

Regizat de Jesus del Cerro, regizat premiat pe plan international, “Vlad” este realizat la standarde cinematografice, după cum au dezvăluit cei doi actori. “Imaginea arată într-un mare fel. Îi putem mulţumi lui Adrian Silişteanu pentru acest lucru.”

Anghel Damian a declarat că la filmări au avut toate condiţiile. “Şi un timp pentru a aprofunda fiecare moment şi susţinerea finnciară.”

Serialul “Vlad” are 13 episoare, primul urmând să fie difuzat pe 25 februarie, iar peste o săptămână are loc premiera oficială a producţiei, când actorii şi echipa serialului vor păşi pe covorul roşu.  

Din distribuţia serialului “Vlad” fac parte, de asemenea, actorii Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis sau Dan Condurache.

 

FOTO: Mihai Vasilescu