Magic News

Pink - Fericită alături de familia ei la inaugurarea stelei de pe Walk of Fame

Cu şapte albume la activ şi peste 50 de milioane de discuri vândute, Pink şi-a inaugurat steaua de pe Walk of Fame în prezenţa familiei sale, a soţului şi a celor doi copii, Willow şi Jameson.

“Am impresia că visez”, a declarat Pink, care cu această ocazie a revenit asupra începuturilor sale în industria muzicală şi i-a adus un omagiu tatălui ei, cel care a încurajat să-şi urmeze visul.

“Astăzi celebrez ceea ce m-a învăţat tatăl meu: să îţi rămâi fidel ţie însuţi”, a mai spus artista, care se află în cursa pentru Grammy la categoria “cel mai bun album pop vocal” cu “Beautiful Trauma”.

Artista a avut 20 de nominalizări la Premiile Grammy, câştigând 3 statuete¸însă de fiecare dată când a pierdut soţul ei i-a confecţionat statuetele din hârtie de aluminiu.

Se va întâmpla la fel şi anul acesta sau Pink va obţine cel de-al 4-lea premiu Grammy din cariera sa începută cu trupa “Choice”. În anul 2000, artista a lansat primul ei album, pentru care a primit un dublu disc de platină, iar în 2002 a câştigat primul Grammy, acordat pentru “Lady Marmalade”.